Angajam Ingineri Proiectanti Mecanici Brasov JOBS 572

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
JOBS
Brasov (Romania) / (alege oras)
automatis/electronist Am Mira - Intermedieri
Angajam Ingineri Proiectanti Mecanici
Brasov


Descriere
Mind 4D, societate de inginerie romana, cauta ingineri proiectanti mecanici in Catia V5, UG NX si /sau Pro-e pentru a se alatura personalului sau (cu posibilitatea de a pleca in Italia, Germania, la clienti importanti cu care colaboram) Se cere o motivatie puternica, experienta de cel putin 3-5 ani in proiectarea componentelor realizate prin turnare, in proiectarea componentelor din materiale plastice, cunostinte avansate de proiectare a suprafetelor si modelare in solid, o buna cunoastere a desenului tehnic si industrializarea produsului Limba straine: engleza iar limba italiana constituie un avantaj Se ofera posibilitatea de a lucra intr-un mediu extrem de dinamic si reale oportunitati de dezvoltare profesionala Se ofera salariu corespunzator competentelor profesionale Disponibilitate imediata Trimiteti CV-ul numai dacă indepliniti aceste cerințe, specificand ce software de proiectare CAD cunoasteti (nume software, anii de experienta, locul unde ati lucrat)

Raporteaza Pagina

Cerere
Mind 4D, societate de inginerie romana, cauta ingineri proiectanti mecanici in Catia V5, UG NX si /sau Pro-e pentru a se alatura personalului sau (cu posibilitatea de a pleca in Italia, Germania, la clienti importanti cu care colaboram).

Oferta
Se cere o motivatie puternica, experienta de cel putin 3-5 ani in proiectarea componentelor realizate prin turnare, in proiectarea componentelor din materiale plastice, cunostinte avansate de proiectare a suprafetelor si modelare in solid, o buna cunoastere a desenului tehnic si industrializarea produsului. Limba straine: engleza iar limba italiana constituie un avantaj. Se ofera posibilitatea de a lucra intr-un mediu extrem de dinamic si reale oportunitati de dezvoltare profesionala. Se ofera salariu corespunzator competentelor profesionale. Disponibilitate imediata. Trimiteti CV-ul numai dacă indepliniti aceste cerințe, specificand ce software de proiectare CAD cunoasteti. (nume software, anii de experienta, locul unde ati lucrat).

ingineri proiectanti  
Oras: Brasov - jobs Brasov
Data Adaugarii: 2015-03-05 14:28:12
Categorie: Inginerie
Utilizator mind  
Trimite la prieteni

ANGAJARI mind

Angajam ingineri proiectanti mecanici
Mind 4d, societate de inginerie romana, cauta ingineri proiectanti mecanici in catia v5, ug nx si /sau pro-e pentru a se alatura

LOCURI DE MUNCA Inginerie Brasov

Angajam ingineri proiectanti mecanici
Mind 4d, societate de inginerie romana, cauta ingineri proiectanti mecanici in catia v5, ug nx si /sau pro-e pentru a se alatura
 
adauga gratuit oferta angajare

domenii activitate


raporteaza o eroare
 
  
 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide